Underbar höst och mys i hemmet!

Nu börjar det bli vackert igen trots att jag känner mig snuvad på sommarens sista månad. Men när löven faller och lägger sig i små drivor så får jag en sådan lust att börja fixa ordning inomhus.  Nu vill man bo in sig i huset, fixa belysning, duka mysigt och dekorera med massvis av tända ljus. Hittade ett underbart företag som heter Dixie Interiors. De har allt från nyckelskåp till just de där extra mysiga. Ta del av inspirationen nedan som alla är hämtade från deras hemsida.

(PS! Glöm inte bort min TÄVLING som pågår till den 19 september)

Förutom korgarna som man kan köpa så lägger jag märke till den underbara raden med vita stenar som man lagt framför öppna spisen. Ett likadant lammskinn utnyttjas flitigt av smågrabbarna när de ligger och myser framför tv´n och den öppna spisen.

Pigga upp en mörk kväll med tända ljus, en vacker burk med skorpor och vips så har den tråkiga måndagen blivit en mysig och härlig stund.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments

 1. jenny says:

  Åh så härliga inspirationsbilder. Kul med tävlingar:-) Kommer nog ett inlägg om din tävling imorgon eller söndag på min blogg. Trevlig helg/jenny

 2. Minigrisen says:

  Dixie har sååå mycket fint – och de har väldigt bra priser också! Burkarna är underbara:) Har burken för tvättmedel & maskindiskmedel! De piggar upp!

 3. Lisa says:

  Så fina bilder! Snyggt med ljuslyktorna uppradade sådär ju!
  *svar* tack, jag är lite orolig men ja det är väl bara att inse att plånboken får bli så lätt den blir bara han blir frisk!

 4. Ulli says:

  Vilka mysiga bilder! Stenarna framför brasan är verkligen pricken över i. Vad snyggt med ljuslyktorna!

  Vilken fin blogg. Inspirerande! Hit kommer jag återkomma.

  Ha det så gott!
  Kram Ulli

 5. Rickard says:

  Shit vilka sköna bilder. Snyggt med brasan som sticker in i rummet, och som man kan se på från 2 håll.. Kul! Kan man beställa en sådan inredning av dig? =P

Leave a Reply