Snyggt i barnrummet!

Ni som följer mig (tack ni börjar bli rätt många) vet att jag ofta försöker hitta lite coolt till barnrummen. Mina små knoddar börjar bli lite för stora för söta saker men gillar däremot det lite tuffare. Barninredning är alltid spännande och det finns en mängd schyssta möbler, inredningsdetaljer att välja mellan. Jag kunde dock inte låta bli att visa dessa söta inredningsdetaljer från Barnvänligt. Kolla gärna in sidan för det finns en mängd härliga prylar till barnen.

Underbara namnskyltar och smarta miljövänliga kalasflaggor bjuder vi på här! Fördelen är att man slipper köpa de där fula plastiga varje gång någon fyller år.

barnvanligtnu

266e

Ha en riktigt bra kväll! Själv ska jag njuta av lite dans på tv och kanske lite slalom i Sthlmsbackarna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Barnrum.

4 comments

  1. Frida says:

    Fina namnskyltar! Hade något liknande i glas när jag var liten (inköpt i glasriket) :)

    Vad roligt att få jobba med film! Göteborgs Filmfestivalen börjar nu till helgen, så det blir en hel del biobesök för min del.. Benjamin Button är helt klart värt ett besök, så du får säga vad du tyckte sen :)

Leave a Reply