Smarta saker för hemmet!

Fredag och äntligen ledigt igen. Denna helg är jag solokvist då grabbarna grus har flytt fältet och dragit till Gotland. Solokvist passar man på och ta några glas vin innan man kommer hem till huset, shoppar med mor, tränar på sats och ser fram emot att sova utan att bli väckt 😉

Ibland har jag svårt att uppskatta det jag har här och nu. Jag försöker ständigt bli bättre på det vilket är svårt för en rastlös själ som mig….. Men jag har just nu ett superroligt jobb, trevliga kollegor, underbar familj, bra boende…..Ska bara förstå att jag ska ta det lugnt och njuta lite samt vara tuff i förhandlingar : )

Ha en underbar Fredagskväll och helg!

Ge plats på väggen för gamla härliga vinylklassiker!

Mått 38*38 cm Designtorget

Märk Diskmaskinen så att det inte blir missförstånd!

Designtorget

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  1. Proforma says:

    Tack för titten hos mig, den om betong! Sån tur du har med en man som är från Gotland, det är ju bara att lägga in en beställning på betong från Skulpturfabriken!
    Trevlig helg!

Leave a Reply