Smart förvaring

Att inreda handlar ibland mycket om att gömma bort fula saker. Själv har vi ett snyggt och städat yttre men ett ibland kaosartat inre om man säger så. Det som inte syns finns ju inte eller hur. Men då är det ju extra skönt när det finns en mängd underbara inredningsprylar som hjälper en att städa undan sladdar och annat “fult”.

Ikväll tar jag det lugnt och tittar på Let´s dance efter en hektisk men kul vecka. Har sett 2 nya filmer som jag varmt kan rekommendera (partisk). Bedtime Stories med Adam Sandler och En shophalics bekännelser som kommer lite senare på bio. 

Men här kommer underbara förvaringstips från Inneonline!

ledgesandstrom

Både snygg och praktisk i hallen!

litenvitcontactskap_vit1

Snygga contactboxar för mobiltelefoner. Idag minskar antalet fasta abonnemang och mobiltelefoner ökar så nog behövs detta!

sqaresandstrom

Square, Linde och Lindström designat av Anne Linde är inte bara snygg utan väldigt praktisk. Går att kombinera flera om man önskar en större förvaringsserie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

 1. Mitt og Mine says:

  Heisann!
  Takk for hilsen på min blogg! :). Nå har jeg hygget meg med å lese gjennom en del av innleggene dine… Og her var det jammen mye deilig inspirasjon!
  Jeg håper det er greit at jeg legger deg til blogglisten min?

 2. Rebecka says:

  Jag håller med dig om att mycket handlar om att gömma undan fula saker, jag avskyr verkligen sladdar som måste finnas överallt. Smarta och snygga saker du visar!
  Kram Rebecka

Leave a Reply