Julklappshandel online hos ShopAlike

Förutom byggprojekt, sjuk liten Rasmus så har vi jobb och flytt inom kort. Det har gjort att all min julhandel har bedrivits online i år vilket jag föredrar eftersom jag då slipper ytterligare ett stressmoment samt att det ibland kan vara lättare att överblicka och hitta roliga och överraskande julklappar. För er som ännu inte har hunnit hitta alla julklappar så har jag ett fantastiskt tips till er. ShopAlike har samlat massor av favoritbutiker på en destination. Lätt att hitta julklappar och jämföra pris. Skönt för en stressad småbarnsmamma. Här kommer några av mina julklappstips:
Belysningsdesign lampa
Cool lampa från Belysningsdesign via ShopAlikeFerm living
Härligt lektält från Ferm Living via ShopAlikeBabyshop träpussel
Ett mysigt träpussel till Rasmus från Babyshop via ShopAlike
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

  1. missfixtrix says:

    Absolut men jag har ju fortfarande inte fått några fina bilder på AnnaTotti tälten :) Så skicka hit så jag kan dela/Johanna

Leave a Reply