Husdrömmar – Villa Lövbrunna

Jag kollade in det 4:e avsnittet av SVT’s serie Husdrömmar. I detta avsnitt fick man följa en 4-barnsfamilj som skulle bygga sitt andra hus “Villa Lövbrunna”. Får väl erkänna att de ställde rätt mycket på spel när de flyttade in hela familjen till svärföräldrarna under de första 4 månaderna.
Vad tycker jag om huset då?
Jag ska ärligt säga att jag har svårt för alla lådor som byggs. Det krävs att man satsar på kvalite när man kör det konceptet. Jag är skeptisk till platta tak pga fuktproblem och jag tror att en takterass är finare på pappret än i verkligheten. Jag håller med Gert att det kommer vara jobbigt att springa upp den vägen med brickor. Jag är också emot att ha kök på övre plan efter att ha bott så i några månader. Sopor, kassar, som ska släpas upp / ned varje vecka. Har man inte en fantastisk utsikt ser jag inget behov av det. Så nej jag är inte avundsjuk på Villa Lövbrunna. Skulle vara soffan som såg skön ut eller den smarta spisen.

20140220-184659.jpg

20140220-184710.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Husdrömmar – Villa Lövbrunna”

  • Sammalika reaktioner som helst, det var något med det här avsnittet som inte tilltalade mig alls. Tillförde inget “nytt”, men visst ett fint hus på sitt sätt.

  • Håller helt med!
    dessutom såg det ut som om husen i resten av områden var ganska klassiska, vilket gör lådan ännu fulare.
    Personligen har jag också svårt för att ha delade våningsplan för barnen och de vuxna. Iallafall sålänge de är små!

  • Lite väl “lådigt” hus för mig också även om vissa delar tilltalade. Dock ej terrassen längst upp, den känns onödig i och med att de har en terrass utanför köket också. Däremot tycker jag det fungerar alldeles utmärkt med kök en trappa upp, jag har bott så i 25 år och hade inga problem alls med sopor och annat. Som jag bor nu så har vi ändå en bit till soptunnan så det är nästan samma sak.
    Irene

  • Ja man vänjer sig väl. Tilläggas ska att vi hade bebis när vi “provbodde” boende med kök på övervåningen och kånkandet blev således ännu värre. Gillar att ha allt tillgängligt på marknivå och lätt att komma ut till altan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *