H&M goes HOME!

Så är det då släppt. Äntligen ytterligare ett ställe att kika in inredningsdetaljer… I samband med övrig shopping hos H&M kan du nu shoppa loss på kuddfodral, mattor, handdukar och annat som förgyller ditt hem.

Själv har jag kommit att älska kollektionen som går under namnet Classic! Ni kan säkert ana New England inspirationen som jag är så svag för. Ja det blev ett blogginlägg som kostade lite denna gång för det var ju lika bra att beställa hem alla härligheter :)

bild-27

Börjar med en underbart enkel och snygg tvättpåse…

bild-22

bild-23

Marina och randiga kökshanddukar.

bild-25

bild-26

Snygga, beställda badmattor….

bild-24

Löpare, stolsdynor, dukar, servetter….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

 1. Malin says:

  Tjusigt! Tycker också att kollektionen är kanon. Fast jag är mer grafiskt lagd. :-) Ska bli spännande att se vad sakerna håller för kvalité till det priset.

 2. Anne says:

  Haha…Tog du allt? Jag är sugen på dukarna en med rött och en med blått.
  Muffinsarna blev väldigt goda men inte höga..

  Kram Anne

 3. Linda says:

  Hej!

  Tack för mailet.
  Här använder vi vetevärmaren flitigt, skönt när man är frusen, har ont i magen, ryggen, axlar eller, som sonen, när man har växtvärk.Den är användbar till mycket :)

  Hälsningar Linda

 4. Frida says:

  Du lyckades nog pricka in mina favoriter där också :) Ingenting jag “måste” ha, men några kökshanddukar till kan väl aldrig skada…? 😉

 5. Ewa says:

  Hej!
  Tack för din kommentar hos mig! Jag har också beställt dn där blå badrumsmattan! Tyckte den var superfin… Gillade tvättpåsen också + de där små påsarna! Men det får bli vid ett annat tillfälle! Ha en trevlig helg – kram Ewa

Leave a Reply